vacature 40 uur per week, dagdienst

Technisch medewerker voor Broekman in weert

Van hobbyklussers tot ervaren monteurs: jullie weten hoe dingen werken! Voor elk technisch niveau zijn er mooie uitdagingen bij Broekman. Puur techniek, alleen spiksplinter nieuwe machines en onderdelen, in een spiksplinter nieuwe locatie. Jij vindt hier je draai, vast en zeker. De enige plek in Europa om aan Kubota machines te werken, heeft nog een plekje vrij voor jou. Grijp je kans en solliciteer!

vacature

Technisch medewerker in weert

Voor onze gloednieuwe locatie in Weert zijn wij op zoek naar een Technisch medewerker voor de dagdienst van 40 uur per week. Niet alleen de  locatie, maar ook de graafmachines waar je aan werkt zijn spiksplinternieuw en van A-merk Kubota. In de functie van technisch medewerker vind je het leuk om montagewerkzaamheden te verrichten aan deze graafmachines.

Wat ga je doen?

Jij en de machine, daar draait het om in deze functie. Als technisch specialist ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de complete order per machine, waarbij het gaat om aanbouwwerkzaamheden en modificaties. Je levert topkwaliteit en bent uitermate trots op het eindresultaat.

Hoe ziet je werkdag eruit?

  • Aan het begin van de dag bepaal jij met je collega’s en teamleider welke graafmachines klantspecifiek klaargemaakt moeten worden die dag.
  • Je graafmachine is er klaar voor; Jij verzamelt de benodigde onderdelen en neemt de werkinstructie van de machine door.
  • Je sleutelt aan de machine en je controleert de onderdelen op schade en compleetheid. Mochten hier afwijkingen in zijn, meld je deze bij je teamleider.

Klaar? Dan test je de machine en geef jij als technisch expert de machine vrij. Deze machine is klaar om uitgeleverd te worden. Door jouw werkzaamheden draag je direct bij aan de totale klanttevredenheid van onze opdrachtgever Kubota.

Wij zoeken

Sleutelen aan motoren, brommers of auto’s? Een oldtimer aan het restaureren? Ervaring als monteur of machinebouwer op school of in de praktijk? Wij zoeken jou!

Voor de functie van technisch medewerker zoeken wij kandidaten die affiniteit hebben met techniek. Er zijn verschillende gradaties in de zwaarte van het werk waardoor we zowel op zoek zijn naar kandidaten die van hun hobby hun werk willen maken alsook naar kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde technische opleiding of technische werkervaring.

Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in woord en/of geschrift en je bent in staat om werkinstructies te begrijpen en op te volgen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende werkomgeving! Een rol waarbij je bij aanvang begeleid wordt door een ervaren monteur en kennis opdoet over het ombouwen van standaard graafmachines. 

Je startsalaris ligt tussen de € 2400 en € 2600 bruto per maand. Verder tref je bij Broekman Logistics een fijne werk/privé balans aan. Je werkt namelijk in dagdiensten, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

De nieuwe locatie van Broekman Logistics in Weert is zeer goed te bereiken vanaf de A2 en ligt als strategisch middelpunt vlakbij steden zoals Sittard-Geleen, Roermond, Eindhoven en Venlo.

Tot slot is een vast dienstverband bij Broekman Logistics een reëel vooruitzicht!

SOlliciteren als technisch medewerker

Heb je interesse in deze functie? We kijken enorm uit naar jouw reactie! Broekman Logistics werkt succesvol samen met wervingspartner LEAN HR. Twan Bongers weet alles van de vacature, dus wil je meer weten? Via twan@leanhr.nl of 06-38186118 geeft hij je meer informatie. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak!

Velden met een * zijn verplicht